+420777128021

Facebook (0) produkt

Hledání

Nenašli jste Vámi požadovanou značku vozidla nebo typ baterie? Neváhejte nás kontaktovat! Pokusíme se Vám pomoci.

Zásady ochrany osobních údajů

 

 

Problematiku osobních údajů bereme velice vážně. Ochrana a respektování soukromí uživatelů internetového obchodu BATCAR se provádí na základě níže uvedených principů popsaných podrobně v § 9 Obchodních podmínek (viz § 9  Obchodní podminky http://batcar.cz/obchodni-podminky).

 

1. Správcem databáze osobních informací, které byly poskytnuty zákazníky internetového obchodu v souvislosti s nákupem, je poskytovatel služeb;

2. Poskytovatel služeb internetového obchodu jako správce osobních údajů uchovává a nakládá s osobními údaji zákazníka v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se Zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů;

3. Zákazník odesláním objednávky souhlasí zároveň se zpracováním osobních údajů za účelem plnění smlouvy a pro marketingové účely;

4. Osobní údaje jsou používány pro účely kupních smluv, a proto mohou být předávány subjektům, které jsou spolu zodpovědné za správnou realizaci transakce: např.: PayPal a kurýrní společnost. Zákazníci mají právo na přístup ke svým údajům a na jejich opravu. Údaje jsou poskytované dobrovolně;

5. Uvedení osobních údajů zákazníkem a souhlas s jejich zpracováním jsou nezbytné pro realizaci objednávky Obchodem;

6. Obchod pro své správné fungování používá soubory cookies. Tyto webové stránky lze použít bez mechanismu cookies, ale může to způsobit, že některé z funkcí e-shopu nebudou k dispozici.

 

BATCAR®

Předměřice nad Labem 503 02, Obránců míru 489

TEL: +420777128021
TEL: +420777128008




Powered by: